Innovative renholdsprodukter

Hygieneprodukter til servicenæringen

previous arrow
next arrow
Slider

Vi presenterer en serie topp utformet rengjøringsprodukter for å holde toaletter og urinaler presentable, hygieniske og trykt å bruke. For toalettseter, overflater, rør og kloakkavløp vil våre produkter drepe bakterier, fjerne flekker, forebygge blokkeringer og forhindre at dårlig lukt oppstår.


Biogiene rengjøringsmiddel og deodoriserer

 • Med Biogiene rengjøringsmiddel og deodoriserer holdes toaletter og urinaler rene, hygieniske og luktfri 24 timer i døgnet.
 • Biogiene har god rengjøringseffekt som man kan stole på. Med langvarig virketid fjernes flekker og er et synlig bevis på at toaletter og urinaler er rene og trygt å bruke.
 • Biogiene passer de fleste dispensere.
 • Boigiene er konsentrert biologisk blanding som bryter ned urinsteinbelegg i rør og avløp, forebygger forekomst av dårlig lukt.
 • Biogiene arbeider kontinuerlig og overvinner bakterienes naturlige evne til motstå rengjøringsmidler som blekemidler og desinfiserende midler.
 • Fjerner flekker og holder toaletter og urinaler presentable samt trygge å bruke.
 • Angriper bakterier - ikke installasjoner, inneholder ingen sterke eller etsende kjemikalier.
 • Velg mellom tre moderne friske dufter for langvarig virkning.
 • Biogiene dekker det totalerengjøringsbehovet, det trenges derfor ikke noe annet rengjøringsmiddet på toalettet.

Rengjøringsmiddel for toalettsete og andre overflater

 • Selv om overflatene ser rene ut kan de inneholde bakterier. Ved å bruke Toalettseterenser kan brukerne selv rengjøre og deodorisere toalettsete og andre overflater så som spylehåndtak, dørhåndtak etc.
 • Alkoholbasert rengjøringsmiddel gir den beste beskyttelsen mot bakterier og virus som kan lure på toalettsete eller andre overflater så som spylehåndtak, dørhåndtak etc.
 • Alkoholbasert spray arbeider raskere og er mer effektiv enn såpe og vannbaserte produkter. Vi bruker aktive ingredienser som er 99% effektive mot usynlig smuss, E.coli andre tarmbakterier, sopp og virus.
 • Forbedrer hygienestandarden ved å redusere risikoen for smitte.
 • Alltid tilgjengelig - refillen gir 1000 doseringer med skum og 2000 doseringer med spray.
 • Forbedrer brukerens tillit og tilfredshet. Et rent toalettsete og behagelig lukt gjør det klart til bruk.
 • Hurtigtørkende middel gjør det raskt og enkelt å rengjøre og bruke toalettsetet og andre kontaktflater, slik som spyle- og dørhandtak.
 • Spray eller skum.

Beholderne er enkel å lagre og gir minimalt med avfall når den er tom. Biologisk nedbrytbart materiale i beholderne skåner miljøet. Merket i overensstemmelse med EU-lovgivning og det nye REACH reglementet.

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

SYR Master Norge AS

Postboks 2102 Brødløs
1760 Halden

Besøksadresse:

Jotunveien 22
1782 Halden

Kontakt:

Tlf: 906 47 239
Faks: 69 18 45 78
Epost: post@syrmaster.no

Personvern
Innhold © SYR Master Norge AS. Webdesign © 2010-2018 av Web Norge.

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Syrmaster AS med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.