Innovative renholdsprodukter

Hygieneprodukter til servicenæringen

previous arrow
next arrow
Slider

 

Automatisk desinfisering av dørhåndtak.
En enkel og effektiv løsning på et dagligdags problem.

Dørhandtak - spesielt dørhandtak til toaletter er en godt dokumentert kilde til spredning av skadelige bakterier.
Handle Hygiene har utviklet et system for bekjempelse av dette problemet. For å dokumentere nytten av dette systemet har systemet blitt testet ved et offentlig sykehus i Irland, testresultatene er analysert ved Trinity College, Dublin ved Dr. Ronnie Russell PhD, førsteamanuensis i mikrobiologi.
Testresultatene i kurvene nedenfor viser hvor alvorlig dette problemet er og hvordanHandle Hygiene Sanitising System eliminerer problemet.

Handle Hygiene Sanitising System er en enkel mekanisk mekanisme (krever ingen batterier eller strømforsyning) som lett kan monteres på eksisterende dører og opererer i forbindelse med åpning og lukking av dørene - og dermed sikrer pålitelighet og effektivitet hver gang døren blir brukt og garanterer et sikrere og renere dørhandtak.
På spørsmål om hva som kan være skadelige bakterier på dørhandtak svarer Dr Russell at det finnes tusenvis av arter som kan forekomme på dørhandtak, helt avhengig av bruken i området.
Handtak på en toalettdør vil ha normale mikrober fra menneskelig hud som vil omfattestafylokokker inklusiv MRSA, diphtheroids og pseudomonads pluss massevis av fekal-assosierte organismer, inkludert candida, E-coli, fekale streptokokker, C-diff, enterovirus og avhengig av infeksjoner i området - Salmonella, Shigella, Campylobacter, Yersinia,
Cryptosporidium, Norovirus etc.
I områder med matproduksjon kan rått kjøtt og fekal-assosierte mikrober forårsake matforgiftning.

For full testrapport se her:http://handlehygiene.com/data/uploads/trial.pdf


Systemet er patentert.

 

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

SYR Master Norge AS

Postboks 2102 Brødløs
1760 Halden

Besøksadresse:

Jotunveien 22
1782 Halden

Kontakt:

Tlf: 906 47 239
Faks: 69 18 45 78
Epost: post@syrmaster.no

Personvern
Innhold © SYR Master Norge AS. Webdesign © 2010-2018 av Web Norge.

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Syrmaster AS med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.